Loučení s prázdninami

,,Loučení s prázdninami!”
V sobotu 30.8.2009 bylo ve sportovním areálu ve Lhotě u Nahořan rušno a veselo. Obecní úřad v Nahořanech ve spolupráci s TJ Nahořany a dalšími lidmi z řad dobrovolníků připravily pro děti zábavné odpoledne – “Loučení s prázdninami”.Hlavním cílem akce podporovat pohybové aktivity a rozvíjet dětská přátelství. Děti plnily soutěžní disciplíny, jako například – jízda zručnosti na kole, či tříkolce, prolézání obručemi, válení pneumatiky.
Za splnění úkolu byly děti odměněny body, které se v cíli měnily za penízky. Čím více jich nasbírali, tím více mohli nakupovat u obchodu s cenami.
Velmi napínavá disciplína byla soutěž rodičů a dětí, u které se měřil čas. Školáci třídili pomůcky do školní tašky, rodiče připravovaly svačinu, nalévaly pití do lahve. Společně pak museli doběhnout včas do školy. Předškoláci zase pečlivě rovnali do batůžku bačkory a oblíbenou hračku, která jim pomůže v prvních dnech překonat stesk po rodičích. Vždyť někteří podle sdělení půjdou do mateřské školy poprvé. Vítězové jednotlivých kategorií byli odměněni ,,prázdninovým” dortem.
Potěšila nás vysoká účast. Děkujeme všem, kteří přišli.
Za organizátorky akce : Gabriela Šichanová a Ivana Rousková
Tomáš Míl, Monika Emmerová – foto
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA